PROPHET64 & MSSIAH Userforum




Official information and support forum for
MSSIAH and all PROPHET64 versions.



You are not logged in.

  • Index
  •  » LOAD / SAVE
  •  » Using 1541-U-II with MSSIAH - Not working for me, anyone else?

#1 2011-08-19 20:33:08

zorkiii
GI-Joe
Registered: 2009-11-20
Posts: 19

Using 1541-U-II with MSSIAH - Not working for me, anyone else?

Hey all, I purchased a 1541-U2 recently and have been trying to get this to work with MSSIAH for loading data. At the moment, the cart works fine on its own. If I have this plugged in to a secondary C-64 and try to access the files on the cart via drive cable, I see the lights flashing on the cart, but I'm getting "Device Not Present" errors. I've written on the 1541 forum and have not gotten any response from anyone, hoping to see if someone here is using the *NEW* 1541-U-II cart (not the older one, as I have heard that works okay)

Any help would be appreciated, and thanks.

Offline

 

#2 2011-08-22 11:59:19

Greg.0
Dr. Commodore
From: Fr - Lorraine
Registered: 2008-02-13
Posts: 109
Website

Re: Using 1541-U-II with MSSIAH - Not working for me, anyone else?

zorkiii wrote:

At the moment, the cart works fine on its own. If I have this plugged in to a secondary C-64 and try to access the files on the cart via drive cable, I see the lights flashing on the cart, but I'm getting "Device Not Present" errors.

Hi zorkiii,

Have you try your 1541U-II in stand alone mode ? without the secondary C64 ?

*** Edit *** few minutes later ***

I saw your post on the 1541U forum, and I also learnt : no Stand Alone mode for U-II yikes

I hope for you that your two C64 solution will work !

Last edited by Greg.0 (2011-08-22 12:16:18)

Offline

 
  • Index
  •  » LOAD / SAVE
  •  » Using 1541-U-II with MSSIAH - Not working for me, anyone else?

Board footer

Powered by
© Copyright 2002–2008