PROPHET64 & MSSIAH Userforum




Official information and support forum for
MSSIAH and all PROPHET64 versions.



You are not logged in.

#1 2009-05-03 12:24:20

jims
Guest

Problems with saving/loading in Sequencer (1541u)

I'm not sure if this is specific to the sequencer, but im having a few problems with the save function.
I'm using a 1541u in conjunction with a 2gb Kingston SD card.

The program saves an arrangement, yet when I try to load it, it cant seem to find any files on my card.
If I look at it through the disk file manager I can see the file on the card, and my pc finds the file too, yet mssiah seems to think it's non-existant.

The 1541u is in standalone mode, powered by my laptop usb slot.

Has anyone else experienced this problem or am I just unlucky?
If anyone thinks they want to help me, give me an email at jimeh@hotmail.co.uk and I can feed you some more info!

Cheers, jim.

edit: i've tried it with a different SD card and on monosynth, no luck whatsoever.

Last edited by jims (2009-05-03 12:26:54)

 

#2 2009-05-03 14:57:22

firebrandboy
Centipede
From: glasgow, scotland, uk
Registered: 2006-11-11
Posts: 148
Website

Re: Problems with saving/loading in Sequencer (1541u)

are you using the mssiah disk manager to format the .d64? if so, try creating a blank .d64 from within the 1541u startup and then report back to us. other users have reported problems with formatting disks from within mssiah but i never had any problems using the method i suggested.

Offline

 

Board footer

Powered by
© Copyright 2002–2008